River Ribolov – kalifornijska pastrva

Negdje u siječnju, Obećanja 75 stupnjeva vrijeme, novi tropskih povjetarac i puno sunca zvuka poput neba. Počnite stvaranje pripreme za odlazak gorku prohladno naših sjevernih država i glavom prema jugu. Mi snowbirds početi razmišljati čeznutljivo naših Otok Singer, FL, stanove.

Velika je stvar o Michigan ribolov je sve jezera koje možete izabrati. Tu je ribolov na jezerima, koja je bila velika stvar za ribu tamo, najčešće smo išli na našem frendovi brodu, jer ste upravo osjećao sigurnije. Brod je bio fantastičan za manje jezero bliže našem domu. No, to je bio užitak ići na velikim jezerima, to je kao da ste na moru. 1 od prvih vremena ja sam otišao na ribolov na jezerima i bio je vrlo mali, moja Majka proizveo određene svima nama iskusnih život prsluke. Bio sam tako uzbuđen uhvatiti neke ribe. Bio sam siguran da ću biti prvi, to je gotovo kao utrci za mene. Ja obično želio biti 1 uloviti prvu ribu. Ovih dana je iznimka, dobio sam sve spreman i baci svoju liniju u vodu. To nije bio dvije minute, a moj brat je vikao da je uhvaćen jedan. Bio sam bummed svi radni dan, dok sam uhvatio jedan sebe.

Moja obitelj i ja se utaborili na Arrowhead RV Park na rijeci krajem lipnja 2008. godine imali smo proizvesti Rezervacije tjedan dana prije za jednu noć šator tenting. Kad sam bio poznat kao park bi rezerve, dobila sam utjecaj da bi to moglo biti najmanji malo neorganiziran pa sam bio malo zabrinut o tome što je atmosfera će biti kao kad smo stigli. Zaposlenici bio iznimno dobar na telefon, iako, kako nagovještaj dezorganizacije nije dokazao da je zastrašujući.

To je vrlo moguće da imaju veliki radni dan s iz fishfinder. Međutim, šanse za veliki radni dan je pojačan s fishfinder koji je jednostavan za imati. Mnogo više ribe mogu dobiti je uhvaćen kada je tehnologija se koristi za razmatranje prednosti gdje ribe mogu komad. Prijenosni fishfinder je samo da je tip rješenja. Nakon što je dobar mamac i korištenjem metode veliki ribolov je najvažniji dio ribolova, ali ima prenosivih fishfinder optimizira rezultate za ribolovce ribolov. Prevoziti fishfinder može biti samo 1 nedostaje dio slagalice za učinkovito putovanje ribolov oni koji riba.

Jezero Monticello, 2000 ral bazene, sagrađena je 1972. godine, a nalazi se južno od Interstate 30 između gradova Mt. Vernon i Mt. Lijepo, TX. Ovo jezero je odgovoran za lunker bas bum koji je počeo u ranim 80-ima. Njegova jezero rekord bas (£ 14,90), uhvaćen je u veljači 1980. godine razbio prethodni Texas stanje dokument koji je održan za 37 mnogo godina. Kada fraza od £ 14 largemouth razvijati sve do stanja, Lake Monticello rastao postati ribolov na jezerima premijera bas jezera na jugozapadu.

Naravno, mi, naravno, žele da se osjećaju dobro vidjeti ribolov. No, naše želje često slomiti Želite / Vi ne možete / što će se dogoditi? / Na putu do prolio! – Gang of 4.

Za duboko Pogledajte Ribolovni izleti pad je možda savršen trenutak u Puerto Vallarta. Oceani su, ne samo puna ribljih vrsta i zbog migracijskih riba. Ako želite da se riba za crno-plave Marlins onda rujna i studenog su možda i najbolje vrijeme vremensko razdoblje za vas. Oni povremeno se također naći u prosincu.

Toliko sam bio ribolov samo s “minnow 3. Uhvatio sam je količina velika usta bas s njim, bez” velike vrste “još. Ali sam predvidjeti da se brzo. U slatkoj vodi u Rhode Island teško u ljeto, jer oni ste bili tako preko lovili u proljeće.